FÖR ALLA TJÄNSTER – RING OSS DYGNET RUNT – 365 DAGAR OM ÅRET….

 

 

HÖGTRYCKSSPOLNING

Högtrycksspolning är den absolut mest effektiva metoden att rensa avlopp på. Metoden utförs med vanligt vatten och lämpar sig bra till rör i alla storlekar. Vid planerad underhållsspolning används ofta hetvatten för att få bort all beläggning. Med hjälp av våra Recycler-fordon återanvänder vi spolvattnet och kan då jobba längre utan att fylla på nytt vatten. Det sparar på miljön men gör också jobbet effektivare, speciellt i miljöer där det är långt till närmaste påfyllningsmöjlighet.

Villor och lägenheter:

För privatpersoner utför CLEANPIPE underhållsspolning, med eller utan ROT-avdrag dock med vissa undantag.
Med hjälp av våra mindre fordon spolar vi rent avloppen med hetvattenteknik. Det fasta priset bygger på geografiska zoner och hur många spolpunkter bostaden omfattar. Tjänsten kan även utföras under helger så att du som kund slipper ta ledigt.

Klicka här och läs mer om lägenhetsspolning!

Underhållsspolning med garanti:

För att skapa långsiktig trygghet för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar mm lämnar vi garanti. Vi underhållsspolar varje lägenhet, dokumenterar samt följer upp. Under garantiperioden finns vi här för avhjälpande åtgärder.

Hjälp vid akuta stopp!

Vi har bemannad jour dygnet runt alla årets 365 dagar. Oavsett om du råkar ut för ett akut stopp på kvällar, nätter eller helger finns vår jour tillgänglig och kan rycka ut med kort varsel och lösa stoppet. Naturligtvis kan du även här nyttja ROT-avdraget.